Invalidní vozíček pro Přemka

24. února 2022 , 22:21

24. února 2022, 22:21

Přemkův příběh

Přemeček, jak mu doma říkají, je především statečný bojovník. Od svého narození se potýká se závažným onemocněním zvaným Spinální svalová atrofie (SMA). Toto onemocnění způsobuje úbytek svalových vláken a tím tzv. Atrofii, což má za následek problémy s pohybem, dýcháním a celkovým postupným zhoršováním kvality života.

Přemek, díky úsilí lékařů, rodičů, ošetřovatelů a všech co se podílejí na jeho rehabilitaci, oslavil páté narozeniny a jeho stav dává naději na normální život. Denní program Přemka zahrnuje nejrůznější cvičení, včetně dechových cvičení, rehabilitačních procedur, intenzivních pobytových rehabilitací, hipoterapií a mnoho dalších… Rodiče s nadsázkou říkají, že mají doma vrcholového sportovce, alespoň co se času stráveného tréninkem týče.

Léčba a rehabilitace jsou velmi nákladné a manželé Ulmanovi by to bez pomoci sami nezvládli. Brzy budou muset navíc v domě vybudovat speciální výtah, který je další nemalou investicí. I proto jsme se rozhodli Vás seznámit s jeho příběhem a chceme Vás požádat o pomoc.

Celý Přemkův příběh, jeho diagnóza i jak se mu daří a jaké zdravotní pomůcky potřebuje, naleznete na jeho odkaze.

Koukněte na Přemkův úsměv,

za který to všechno stojí dělat :-)

"Přemek má před sebou ještě spoustu práce a s tím souvisí i jeho speciální potřeby. Například invalidní vozík, který se dělá přímo na míru a potřeby každého uživatele. Tento vozík jsme pro Přemka zafinancovali díky naší Nadace Z+M".

Chcete-li podpořit Přemka, děkujeme vám. Číslo jeho transparentního účtu je 2801947076/2010.